Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala uneće u vaš ambijent idealnu dozu elegancije.
Izrada trpezarijskih stolova po meri je moguća bilo da u svom prostoru želite mermer,keramiku, drvo, staklo ili dekton u kombinaciji sa čeličnim postoljem. Pogledajte naš asortiman trpezarijskih stolova i izaberite sto po vašem ukusu.

Trpezarijski stolovi.

DashFurniture

Slozicemo se svi da je trpezarijski sto  jedan od najbitnijih delova enterijera. Predstavlja centar svakog porodicnog doma, mesto okupljanja sa porodicom i prijateljima i jos mnogo toga.

Ploča.

Jedan od najtežih izbora pri kupovini trpezarijskog stola. Sa ponosom možemo reći da radimo sa svim materijalima dostupnim na tržištu. Uz našu pomoć uvek ćemo pronaći idealno rešenje, u zavisnosti od upotrebe stola, izgleda stola a na kraju i od oblika ploče.

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi bilo kakvih upita oko materijala i modela. Zajedničkim putem sigurno dolazimo do idealnog rešenja.

Mermer

Čest izbor naših klijenata, zbog same lepote i dubine koju mermerna ploča daje prostoru.

Keramička ploča

Po nama idealan materijal za ploču stola, izuzetno laka za održavanje i svojim tankim izgledom deluje vanvremenski.

Kaljeno staklo

Kaljeno staklo u zadnje vreme postaje sve popularniji izbor, pogotovo u kombinaciji sa nesvakidašnjom konstrukcijom stola.

Konstrukcija.

Pored izgleda, konstrukcija predstavlja samu srž stola. Ona daje oslonac ploči, a svojim dizajnom upotpunjuje prostor u kome se nalazi.

Pored naše standardne ponude stolova, takodje možemo izraditi i po Vašem nacrtu, sve dok je u osnovi stola metal.

Premijum izrada

Svaki Dash-ov komad nameštaja karakteriše premijum izrada, o svakom detalju se vodi računa i ništa manje od perfekcije ne izlazi iz naše radionice.

Kontrola kvaliteta je na izuzetno visokom nivou i po tome smo nadaleko poznati.

Skriveni varovi

Jedan od naših specijaliteta -skriveni varovi. Na samim konstrukcijama stolova svi varovi su unutrašnji, i samim tim kostrukcija samog stola odaje utisak da je livena iz jednog dela. Dugogodišnje iskustvo naših majstora doprinosi tome da svaki komad nameštaja bude izrađen perfektno. 

Garancija

 

Koliko smo sigurni u kvalitet naših proizvoda govori činjenica da na naše proizvode dajemo doživotnu garanciju na konstrukciju stola, kao i garanciju na ploču stola (osim u slučaju mehaničkih oštećenja).

Mi smo tu da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost.