Skyline Beograd

Protekla godina je bila izuzetno uspesna za nas, sto pokazuje cinjenica da smo ucestvovali u opremanju jedne od najluksuznijih zgrada na nasim prostorima. U zadnjoj fazi ,,Skyline” kompleksa, mozete pronaci nase stolove. Da budemo precizniji, za potrebe ovog projekta izradili smo cak 147 trpezarijskih stolova, raznih dimenzija, i to u neverovatnom roku.

Stolovi sa keramickom plocom

Za ovaj projekat investitor se odlucio za trpezarijske stolove sa keramickom plocom. Zbog same namene stanova (svih 147 stanova su namenjeni za izdavanje), keramicka ploca je predstavljala jedini i najbolji izbor za ovako nesto. 

Dobra organizija naseg tima i proivodnje, dovela je do toga da smo za nesto vise od mesec dana uspeli da proizvedemo cak 147 stolova pored standradnih kolicina koje idu svaki mesec. Konkretno za ovaj projekat, izradjeni su modeli: trpezarijski sto D008 i trpezarijski sto D023. Dva modela istog koncepta, razlicitog oblika. Drago nam je da se investitor odlucio bas za ova dva nama posebna modela, i jos vise nam je drago da ga nismo razocarali.