Često postavljena pitanja.

Izrada.

Materijal i oblik ploče?

U ponudi imamo skoro sve dostupne vrste materijala za ploču. Od mermera, keramike, kvarca, masiva, stakla, granita… Posedujemo širok izbor dezena, a ukoliko neki od dezena nemamo u ponudi budite sigurni da ga možemo obezbediti.

Konstrukcija stola?

Prilikom odabira Vašeg novog modela, konstrukciju možete izabrati iz naše široke ponude, ali ukoliko Vam nijedan od modela stolova nije privlačan, možemo i razraditi novi model prilagođen Vašim željama.

Da li stvarno ja sve biram?

Tako je. Kada kažemo da izrađujemo nameštaj po meri, mi to i mislimo. Ceo proizvodni proces se obavlja uz prethodnu konsultaciju sa vama, kao i po dogovorenim specifikacijama. Da nameštaj po meri bude stvarno po meri.

Cena

Koja je cena stola?

Cena stola zavisi od vise faktora. S obzirom da kompletan proizvod prilagođavamo vašim specifikacijama, cena modela varira. Drugim rečima retko kada izrađujemo isti model 2 puta, tj. istih dimenzija, materijala, obrade… Samim tim je jako teško dati tačnu cenu.

Poručivanje komada nameštaja.

Kako ide poručivanje?

Proces poručivanja komada nameštaja je jako jednostavan. Prvenstevno se fokusiramo na specifikacije modela kao što su, dimenzije, materijal i oblik ploče, dezen ploče i njena obrada. Nakon odabira specifikacija stvara se porudžbenica.

Koji je rok izrade?

Rok za izradu modela je od 30-45 dana od dana uplate avansa. Često model bude i ranije završen, u zavisnosti od dostupnosti ploče, i od projekata u kojima učestvujemo.

Da li imam garanciju na sto?

Svaki model iz naše ponude podleže doživotnoj garanciji na konstrukciju stola (osim u slučaju mehaničkih oštećenja). Na ploču stola izdajemo 2 godine garancije.

Da li vršite dostavu?

Da, vršimo ličnu dostavu i montažu samog stola. Cena dostave dosta varira, u zavisnosti od mesta dostavljanja kao i od drugih dostava.

Da li šaljete poštom?

Ne šaljemo pakete poštom. Zbog samih gabarita proizvoda i njihove težine, a i zbog nemarnosti kurira ne šaljemo pakete kurirskim službama. 

Da li je moguće lično preuizmanje?

Postoji mogućnost ličnog preuzimanja, preuzimanje se vrši u dogovoru sa nama, u našem magacinskom prostoru.

Treba Vam pomoć!

Close