O NAMADASH FURNITUREMi proizvodimo ekskluzivni nameštaj od metala po meri

DASH Furniture je brend luksuznog nameštaja koji pretvara Vaše ideje u stvarnost korišćenjem višedecenijskog iskustva i najkvalitetnijih materijala u proizvodnji. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za realizaciju svake Vaše ideje komadnog nameštaja.

Naš cilj je izgradnja kredibilnih odnosa sa klijetnima, svakom komadu nameštaja pristupamo sa posebnom pažnjom i inovativnim i kreativnim idejama, vodeći računa o svim detaljima.

Naši zadovoljni klijenti i njihovi komforni i elegantni domovi su naša najbolja referenca. Preporučujemo Vam da pogledajte izbor naših modernih trpezarijskih stolova, klub stolova i garnitura.

Spoj dizajna, premium materijala i potpune završne ručne obrade naš nameštaj čini jedinstvenim. Odabirom najkvalitetnijih materijala iz naše ponude dobijate moderan, kvalitetan i dugovečan komad nameštaja koji će dugoročno da oplemenjuje svaki kutak Vašeg doma.
Ukoliko želite uživo da vidite nameštaj koji Vas interesuje, molimo Vas da zakažete svoj termin i vrlo rado ćemo Vas ugostiti u našem Show Room-u gde su izloženi neki od modela.

TOP Call Now ButtonPozovite nas