O NAMADASH FURNITUREMi proizvodimo ekskluzivni nameštaj od metala po meri
Dizajn enterijera
Uređenje enterijera
Uređenje enterijera

Prepustite našem stručnom timu da dizajnira i osmisli najbolje rešenje i realizuje Vaše ideje.

Metalni trpezarijski sto
Trpezarijski stolovi
Trpezarijski stolovi

DASH Furniture je brend luksuznog nameštaja koji pretvara Vaše ideje u stvarnost korišćenjem višedecenijskog iskustva i najkvalitetnijih materijala u proizvodnji. Naš tim je zadužen da kreira Vaš prostor - od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Garniture

Naš cilj je izgradnja kredibilnih odnosa sa klijetnima, pa možete biti sigurni da Vaš projekat neće biti tretiran kao samo još jedna porudžbina. Svakom enterijeru pristupamo sa posebnom pažnjom i inovativnom i kreativnim idejama, vodeći računa o svim detaljima.Naši zadovoljni klijenti i njihovi komforni i elegantni domovi su naša najbolja referenca. Pogledajte izbor naših modernih trpezarijskih stolova, klub stolova i garnitura.

Komplet mermernih stolova
Klub stolovi
Klub stolovi

Spoj dizajna i premium materijala naš nameštaj čini jedinstvenim. Odabirom najkvalitetnijih materijala iz naše ponude dobijate moderan, kvalitetan i dugovečan komad nameštaja koji će dugoročno da oplemenjuje bilo koji kutak Vašeg doma. Ukoliko želite uživo da vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show Room gde su izloženi neki od modela Dash nameštaja.

DASH

Najkvalitetniji nameštaj ručne izrade

"DASH Furniture je brend luksuznog nameštaja koji pretvara Vaše ideje u stvarnost korišćenjem višedecenijskog iskustva i najkvalitetnijih materijala u proizvodnji. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za realizaciju svake Vaše ideje komadnog nameštaja.

Naš cilj je izgradnja kredibilnih odnosa sa klijetnima, svakom komadu nameštaja pristupamo sa posebnom pažnjom i inovativnim i kreativnim idejama, vodeći računa o svim detaljima.

Naši zadovoljni klijenti i njihovi komforni i elegantni domovi su naša najbolja referenca. Preporučujemo Vam da pogledajte izbor naših modernih trpezarijskih stolova, klub stolova i garnitura.

Spoj dizajna, premium materijala i potpune završne ručne obrade naš nameštaj čini jedinstvenim. Odabirom najkvalitetnijih materijala iz naše ponude dobijate moderan, kvalitetan i dugovečan komad nameštaja koji će dugoročno da oplemenjuje svaki kutak Vašeg doma.
Ukoliko želite uživo da vidite nameštaj koji Vas interesuje, molimo Vas da zakažete svoj termin i vrlo rado ćemo Vas ugostiti u našem Show Room-u gde su izloženi neki od modela."

TOP Call Now ButtonPozovite nas!