Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi/

Trpezarijski stolovi i stolice predstavljaju izuzetno bitan segment pri uređivanju enterijera. U našem asortimanu nalazi se veliki izbor trpezarijskih stolova, različitih oblika, kao i materijala. Svaki model iz naše ponude je ručne izrade, drugim rečima mi kontrolišemo ceo proces prozivodnje trpezarijskog stola.

Personalizacija: svaki model stola iz naše ponude moguće je prilagoditi vašem stilu, kao i dimenzijama. Naši trpezarijski stolovi predstavljaju idealan spoj dizajna i izrade, tako da će te biti sigurni u dugotrajnost stola. Drugim rečima kvalitet izrade samog stola je na najvišem nivou.

Trpezarijski stolovi po meri

Svaki model iz naše ponude stolova se može prilagoditi vašim dimenzijama. Materijal ploče stola vi birate, kao i njen oblik i dezen. U našoj ponudi stolova imamo nešto za svakog, bilo da vam je potreban mermerni trpezarijski sto ili kružni trpezarijski sto.

Kruzni trpezarijski stolovi

U našoj ponudi možete pronaći i širok izbor kružnih trpezarijskih stolova. Ukoliko ste u manjku sa prostorom, za vas je pravi izbor kružni sto, kao i elipsasti model trpezarijskog stola.

Close