Chanel parfimerija -Podgorica

Po nacrtu arhitekte Gorana Panica, ucestvovali smo izradi enterijera za Chanel parfimeriju u Podgorici. Projekat koji je zahtevao izuzetnu odgovornost i preciznost u radu sa nase strane. Projekat sam po sebi je zahtevao da sve bude na najvisem nivou, od organizacije, izrade, transporta i montaze. 

Sama linija polica koje smo izradjivali, imala je pozadinsko LED osvetljenje, kao i posebne reklamne panele za neke od najpoznatijih svetskih brendova.

Sam dizajn parfimerije i kombinacija boja u enterijeru, predstavlja nesto magicno, i drago nam je da smo deo ovako eksluzivnog projekta. Takodje veoma nam je drago sto cemo ove godine biti deo jos 2 parfimerije slicnog izgleda.

Metalne police, izrada metalnih polica za objekte

Metalne police su jedan od najboljih izbora za komercijalne objekte i FMCG linije prozivoda. Kod metalnih polica ovakvog tipa, zavrsna obrada je najbitnija stvar kod samog izgleda. Metaln ne prasta greske, kako u radu sa njim tako i u transportu. 

Ukoliko se odlucite za neke od nasih metalnih polica, nudimo Vam mnostvo opcija pri personalizacijij polica. Od boje i dimenzija samih polica, do rasporeda pregradnih i odvajajucih delova. Takodje postoji mogucnost i ubacivanja led rasvete, reklamnih panela, posebnih elemenata po vasoj zelji…